Klacht: guess ring kapot helemaal geen reatie

op 15 juli 2012 over Guess in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb eind februari een guess ring gekocht en is na weinig gebruik geknapt , heb 2 maanden geleden de klacht hierop gezet, maar worden de klachten wel behandeld ?
Heb er niks op te horen gekregen , wat ik wel heel vreemd vind .
Of durven ze bij Guess niet te reageren , omdat er wel heel veel klachten zijn . Moet zeggen heb veel dingen van dit merk maar ik zou niemand meer aanraden om sieraden te kopen van Guess als het zo slecht is , en je geen poot heb op de staan terwijl je kassabon hebt en originele verpakking . Als het nou een goedkoop merk is ok ,maar het is nog erg prijzig ook .

Gewenste Oplossing:

Reactie! en dat mijn ring gemaakt word, of andere oplossing

Alle klachten die gemeld zijn door guess 33