Klacht: Gratis SD card 64GB

op 26 juli 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 30 juni mijn nieuwe telefoon, Samsung Galaxy S7, in ontvangst mogen nemen. Hierbij zou, stond zowel online als op de pankbon, een geheugenkaart van 64 Gb bijzitten. Vandaar ook gekozen voor deze telefoon. Na lang zoeken, erachter gekomen hoe je deze in je bezit kon krijgen. Bij het invullen van de gegevens werd er gevraagd om de EAN-code. Het gebeurt me nooit, maar deze keer het doosje meteen weggegooid. Niet wetende (zoals zovelen) dat alleen hier de EAN-code op staat. Meermalen contact gehad met Samsung. De code zou niet meer te achterhalen zijn. Lijkt me toch wel erg vreemd dat deze in de computer niet meer te traceren is. Wat een slechte service. Voel me blij gemaakt met een dode mus. Denk nu wel 2x na voor ik ooit weer een Samsung telefoon neem.

Gewenste Oplossing:

Als de geheugen kaart alsnog wordt toegestuurd!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Butterfly78