Klacht: Goud logo van DKNY is verroest.

op 06 oktober 2017 over Bijenkorf in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste meneer/mevrouw,

Hierbij wil ik een klacht indienen omdat het DKNY logo van mijn tas is verkleurd. Ik vind dit absoluut niet kunnen aangezien dit een ‘exclusieve’ schoudertas is waarvan ik verwacht dat de kwaliteit goed is én blijft. Ik ben teleurgesteld over de kwaliteit van de DKNY tas.

Ik heb deze klacht tevens gemeld bij de Bijenkorf, maar een medewerkster gaf aan dat ze niks met de klacht kon doen en dat ik maar contact moet opnemen met DKNY. Naar mijn mening is dit een klacht dat de Bijenkorf moet oplossen, aangezien ik de tas bij hen heb gekocht. Tevens is het lastig om contact op te nemen met DKNY, aangezien zij in Amerika zitten.

Gewenste Oplossing:

Een vergoeding voor deze tas, reparatie of een nieuw exemplaar.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Bijenkorf over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door Bijenkorf in behandeling genomen

Bericht van Bijenkorf

1 maand geleden - Beste Danique, Wat vervelend dat het logo van jouw tas is verkleurd! Wij nemen jouw klacht graag verder in behandeling. Daarvoor zul je straks een e-mail ontvangen voor meer informatie. Met vriendelijke groet, #bcare/Farah

Alle klachten die gemeld zijn door Vernooij