Klacht: Goud gekocht maar niet ontvangen

op 26 juli 2017 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vandaag (26-07-2017) 2 keer een aankoop gedaan voor het spel candy crush.Ik had gespaard voor 100 goudstaven voor een bedrag van 3,49.En eenmaal een bedrag van 2,29.Beide bedragen zijn van mijn rekening afgehaald,maar ik heb niets ontvangen!

Gewenste Oplossing:

Goudstaven ontvangen of mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door NatasjaPatricia