Klacht: Drie maal betaald!!!

[email protected] op 18 januari 2022 over Gold Car in de categorie Autoverhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tussen 3 en 8 december had ik bij goldcar op Malaga een auto opgehaald. Gehuurd via Booking.com, lekker makkelijk dachten mijn vrouw en ik. Helaas liep dit anders. Via de site van Booking hadden we al geprobeerd de huurperiode een paar uur te verlengen. Helaas kregen we de melding dat de visa niet geaccepteerd werd. Merkwaardig, maar we dachten dat regelen we wel bij de verhuurder.

Dat hebben we geweten!! Een tamelijk agressieve tweedehands auto verkoper stond ons te woord. Voor 3 uur extra autohuur moesten we evenveel betalen als de 6 dagen via booking.com. !!! Dat was niet netjes. Zeker niet daar hij 42 euro noemde en het daarna met verzekering 86 werd. Maar er was stress hij jaagde ons op, toen dachten wij oke’. dan maar 42 voor 3 uur erbij De visa werd gevraagd en een krabbel, natuurlijk geen Kopie meegekregen!

Bij terugkomst om de auto, waar overigens niets mis mee was, moest ik nog een keer voor 96 euro tekenen!

Al bij al zijn we aardig opgelicht. Goldcar is groot, maar doe je er zaken let erg op. Het zijn boeven.

Gewenste Oplossing:

Simpel, we hadden huur en uitgebreide verzekering geregeld via Booking, van hun hebben we ook een keer verzekering terug ontvangen. Maar meer als het bedrag bij Booking wilde we eigenlijk niet betalen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gold Car

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gold Car nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]