Klacht: Glutenvrije AH kruiden uit de schappen

op 18 juli 2017 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer en mevrouw,
het is al een aantal jaren dat AH is begonnen om hun AH glutenvrije producten uit de schappen te halen, vandaag naar de AH winkel Delft om mijn voorraad kruiden aan te vullen wordt ik op gewezen dat landelijke de AH glutenvrije kruiden uit de schappen zijn gehaald. Zodoende heb ik weer een product minder waar ik kon berusten dat het glutenvrij is, en er is in principe geen alternatief wat door AH wordt aangeboden. Jammer dat dit systematiek de glutenvrije producten die voor mij en al die andere mensen die Coeliakie hebben uit de schappen worden gehaald, waarom is er geen instantie die hierop toezicht houd?
Jammer dat AH geen rekening met hun klanten houd.
Mfg Rene Janssen (Delft)

Gewenste Oplossing:

Als weer de glutenvrije producten terug zijn in de schappen van AH (Albert Hijn)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rene Janssen