Klacht: Geweigerd bij binnenkomst Ikea breda

op 23 mei 2020 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij wilde de Ikea bezoeken met 2 volwassenen en een kind van 5. Wij wisten van ons laatste bezoek dat we los van elkaar naar binnen moeten en 1,5m afstand moeten bewaren van elkaar. Vandaag werden we meteen geweigerd omdat wij met 3 zijn, terwijl voor ons een gezin met 5 personen en en moeder met 2 kinderen wel naar binnen mocht. Mijn verdenking is ook nog is discriminatie want mijn man en dochter hebben een kleurtje. Ik vind dit zeer teleurstellend van Ikea! Ik begrijp de nieuwe richtlijnen voor de 1,5m samenleving, maar ik begrijp het onderscheid tussen bepaalde personen hierin niet!

Gewenste Oplossing:

Dat wij als gezin wel naar binnen mogen ook met de 1,5m afstand van elkaar

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IKEA

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IKEA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door o0Romana0o