Klacht: Gestolen spullen uit koffer

op 10 juli 2017 over Vueling in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had handbagage mee. Op Schiphol vroeg een medewerker, bij het inchecken of ik toch niet mijn handbagage wilde inchecken vanwege de drukte. Heb er mee ingestemd. Bij aankomst in Spanje Malaga, bleek dat mijn koffer is opengemaakt de sluiting was open. Maar ik heb de koffer niet opengemaakt, stond er niet bij stil. Later bleek in het hotel dat er spullen uit mijn koffer zijn weggehaald. Het gaat om een bril van het merk Burbery en mijn parfum. Ik betreur dit heel erg. Dat er spullen gewoon uit je koffer worden gestolen. Ik weet niet of dat hier op Schiphol is gebeurd, of bij aankomst in Malaga AirPort.

Gewenste Oplossing:

Wanneer men van je spullen afblijft.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vueling

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vueling nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Senna80