Klacht: Gestolen spullen uit koffer

op 12 juli 2017 over Vueling in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een klacht ingediend omdat op de AirPort Amsterdam of AirPort Malaga er spullen uit mijn koffer zijn gejat. Ik vloog 29 juni om 21.20 uur met vueling. Als oplossing kreeg ik, neem een verzekerin. Ik vind dat jullie een oplossing moeten zoeken. Bijvoorbeeld camera’s bij de bagage ruimtes plaatsen overal. En niet mij een verzekering aansmeren, waar ik ook nog voor moet betalen. Goeie service van vueling.

Gewenste Oplossing:

Wanneer dit in het gevolg niet meer zou gebeuren, en ik een goeie oplossing krijg op mijn klacht. En niet een verzekering aansmeren. En echt serieus naar het probleem word gekeken. Ik denk dat ik niet de eerste ben, waar dit van is gebeurd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vueling

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vueling nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door samarahida80@outlook.com