Klacht: gerante lidl lichtervelde

op 26 juni 2016 over Lidl in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

uw gerante in uw filiaal in lichtervelde is op zijn minst gezegd de meest onvriendelijke vrouw op die positie die ik ooit ontmoet heb, ik heb mij er al dikwijls aan geergergd maar ik moet eerlijk toegeven dat zij tegenover mij die kans nog nooit gekregen heeft want ik vraag ook nooit iets aan haar, de wijze waarop ze een bejaarde klant weer afsnauwde en tegenover haar wel vriendelijke winkelbediendes weer zeer neerbuigend uitliet tart werkelijk alle verbeelding, als klanten spreken wij er zelfs op de parking over aan, hebben jullie nu echt nog nooit een klacht over haar gekregen? ga aub eens incognito winkelen, oogcontact, vriendelijk, allemaal onbekend voor haar, goeiendag, een woord dat ze dan misschien kan aanleren en o ja dank u wel.

Gewenste Oplossing:

ga gewoon eens zien

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Lidl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Lidl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Lidl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Lidl

Heeft op 26 juni 2016 om 09:19 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door josiane@lekzoek.be