Klacht: Geprobeerd te boeken, geen bevestiging, wel betaald.

op 12 februari 2018 over eDreams in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen vrijdag heb ik geprobeerd een vlucht te boeken van CMX naar BKK met VietjetAir via edreams. Toen ik heb de eerste keer probeerde betaald ik via iDeal maar kreeg geen bevestiging in de mail. Na een uur of twee was het geld teruggeboekt op mijn rekening. Ik nam aan dat er iets fout was gegaan en probeerde het nog eens. Precies hetzelfde probleem alleen… geen geld terug. Ik ging er vanuit dat het kwam omdat het laat vrijdagmiddag was dat het geld maandag wel terug op mijn rekening zou worden gestort. Ik belde de airline om te checken of er niet toch een reservering was doorgekomen. Dat was niet zo. Omdat ik echt die vlucht moest hebben boekte ik de tickets opnieuw direct bij de airline. Maandaag weer geen geld op de rekening. Edreams gebeld, ik moest maar afwachten of mijn bank bellen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil de betaalde 110,06 terug op mijn rekening.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over eDreams

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over eDreams nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door RobBoessen