Klacht: Gennulleerde vlucht corendonairlines

op 05 juli 2021 over Mytrip.com in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Corendonairlines heeft onze vluchten geanulleerd en alles op 25 juni 2021 aan mytrip terugbetaald. Ik probeer al 2 weken contact te leggen met mytrip voor de terugbetaling van 600 eur maar niemand neemt op ook reageren zij niet op de emails. Ik krijg alleen maar automatische reacties. HET IS ECHT VERSCHRIKKELIJK!! hoe kan ik dit oplossen? ik wil zo snel mogelijk mijn betaling.

Gewenste Oplossing:

als my trip onze vliegtickets terugbetaald.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Mytrip.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Mytrip.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door NURHALUK