Klacht: Geluidsoverlast Hotel Centerparcs Bispingen

op 26 augustus 2017 over Center Parcs in de categorie Vakantieparken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb deze hotelkamer geboekt van 21 augustus tm 28 augustus 2017 . Inclusief ontbijt en opgemaakte bedden . Boekingsnummer : 3307521 . In de hotelkamer is een deur die toegang verleend bij de buren . Het zijn dus 2 deuren . Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Je hebt geen privacy . Je hoort echt letterlijk alles wat de buren zeggen .

Gewenste Oplossing:

De hotelkamer is echt niet meer van deze tijd . Die deuren kan echt niet ! Ik hoop dat ze hier iets aan gaan doen .

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Center Parcs over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Center Parcs in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Center Parcs een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Center Parcs

Heeft op 28 augustus 2017 om 11:52 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Heeft op 11 januari 2018 om 09:42 geantwoord

Ik heb 1 week geen privacy gehad ( overlast van de buren ) . Als compensatie heb ik een cadeaubon gehad van 75 euro . Ik vind t wat aan de lage kant ..maar ben wel tevreden dat t Webcareteam de klacht snel heeft behandeld

Alle klachten die gemeld zijn door hmr