Klacht: Geld wordt niet teruggestort

op 02 augustus 2016 over booking.com in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een boeking gedaan voor een hotel bij booking.com. Daarvoor is 130 euro van mijn creditcard gehaald. Ik heb de boeking tijdig geannuleerd. De 130 euro is echter ruim een maand na die boeking niet teruggestort. Via de klantenservice website heb ik een mail hierover gestuurd. Daar is echter nooit op gereageerd. Ik heb dit nu nogmaals gedaan. Wat opvalt, is dat ik geen kopie van deze email binnen krijg met een klachtennummer o.i.d. Daarom kan ik dus ook niet refereren aan mijn eerdere berichten en klachten aan booking.com. Dit komt op mij erg verdacht over.

Gewenste Oplossing:

Als de 130 euro wordt teruggestort.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over booking.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over booking.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door arthurvanderlee