Klacht: Geld terug krijgen retour zending

op 14 juli 2018 over Bonprix in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mijn bestelling van bon prix terug gestuurd via post Nl. Hierbij heb ik een track en trace code gekregen, waar op ik zag dat het pakketje zaterdag 7 juli al is afgeleverd. Nooit een bericht gekregen dat ze mijn pakket hebben ontvangen natuurlijk ook nog geen geld terug gekregen….

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld terug heb; €21,99

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Bonprix over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Bonprix in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Bonprix een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Bonprix

Heeft op 16 juli 2018 om 09:09 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Esmee, het spijt mij te vernemen dat je je pakket niet hebt ontvangen. Mijn excuses hier voor.
Er is intussen een mail met een formulier naar je toegestuurd. Kan je dit formulier ingevuld retourneren? Nadat we het formulier hebben ontvangen zal er zo spoedig mogelijk een terugbetaling plaats vinden. Het team van bonprix.

Alle klachten die gemeld zijn door Esmeevm