Klacht: Geld retour v geannuleerde vlucht

Sylvia Grauwelman op 16 december 2021 over eDreams in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn vlucht naar Marokko is geannuleerd door vluchtmaatschappij Transavia, Transavia heeft het geld al naar E-dreams teruggestort. E-dreams is niet te bereiken , ik heb via de chat met hun kunnen communiceren . Het geld is nog steeds niet retour. 7244720117 is het nummer vd boeking

Gewenste Oplossing:

Refund zo snel mogelijk

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over eDreams

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over eDreams nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sylvia Grauwelman