Klacht: Geld niet terug gekregen na geannuleerde vlucht

op 17 april 2020 over eDreams in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn Jetstar vlucht was geannuleerd. Ticket geboekt via E dreams. Jetstar heeft netjes het geld terug gestort naar E dreams (298,47) . Echter van Edreams nooit bericht of een mail gekregen over annulering. Als ik inlog staat mijn vlucht gewoon nog op bevestigd. Ik kan ze op geen enkele manier bereiken.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld (298,47 Euro) terug ontvangen van Edreams

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over eDreams

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over eDreams nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kellyderkx