Klacht: Geld niet terug gekregen

op 06 juni 2021 over Hunkemoller in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb tijdens de bra party 3 bhs besteld waarvan er maar 2 geleverd werden. Omdat de 2 geleverde bhs niet pasten heb ik deze terug gestuurd. Ik heb echt niet het totale bedrag terug gekregen zonder enige verklaring. Zowel via de mail als de telefoon zijn ze niet bereikbaar sinds meer dan 3 weken nu.

Gewenste Oplossing:

Als ik het totale bedrag heb terug gekregen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hunkemoller

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hunkemoller nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 123987