Klacht: Geld niet ontvangen

op 23 juni 2021 over Emma Matras in de categorie Beddengoed

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het duurt nu al meer dan 1,5 maand dat ik mijn geld niet heb retour gekregen van emma matras. Ze hebben mijn retour maanden geleden ontvangen en iedere keer als ik ze contacteer gebeurt er niets. Ze laten je wachten en storten niets. Het is een walgelijk bedrijf, je kan niet zomaar van mensen stelen.

Gewenste Oplossing:

Mijn geld per direct terug op mijn rekening storten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Emma Matras

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Emma Matras nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door RicardoGomez