Klacht: gekozen toestellening niet mogelijk

op 28 augustus 2017 over Hollandsnieuwe in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,

Ik wilde gebruik maken van de aanbieding van de apple IPhone SE grijs 32GB + abonnement die op uw site wordt aangeboden. Bij het afsluiten hiervan vulde ik mijn voorkeuren en gegevens in, totdat ik voor een keuze kwam te staan. Er stond dat de ‘gekozen toestellening niet mogelijk was’. Ik kon hierna kiezen uit 2 opties: de telefoon in 1 keer betalen of zonder telefoon bestellen. Er stond dat er in de credit check gevonden was dat het niet mogelijk was om de telefoon per maand te betalen. Ik snap alleen niet waarom dit niet mogelijk is en ik opeens voor 2 andere keuzes kom te staan, terwijl ik gewoon dit abonnement wil afsluiten. Hier zou ik graag uitleg over krijgen en een oplossing.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden bij een goede uitleg van het probleem en een oplossing, waarbij ik gewoon het abonnement met toestel kan afsluiten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hollandsnieuwe over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door frankharmelink