Klacht: Geen vrijwaring gegeven

op 18 februari 2018 over Hollandsnieuwe in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Me moeder zou op 3 feb overgaan van tele twee na Hollandse Nieuwe nu doet Internet alles behalve als je haar belt krijg je te horen dat dit nummer niet te bereiken is er ze kreeg voor een tijdje terug een mail dat tele twee nummer vrij moest geven dit is denk ik niet gebeurd. Kan Hollandse Nieuwe niet ber eiken ik weet is niet jullie probleem maar weten jullie Hoe je dit op kunt lossen? Het gaat om ans gierkink looweg 24 7135 je harreveld. Ik vind dit erg vervelend voor me moeder. Weet ook niet of er nu dubbel kosten worden gerekend omdat Hollandse Nieuwe al geld van rekening heeft geschreven. Groetjes jasper

Gewenste Oplossing:

Wanneer er goede service geboden word. En goed contact word overlegd en alles na word gekomen er is al geld van haar rekening gehaald

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hollandsnieuwe over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Ansgierkink