Klacht: Geen tweede gratis retourlabel terwijl de datum niet is verstreken

op 26 mei 2021 over Shein.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil de tweede gratis retourlabel van mijn bestelling terwijl de datum niet is verstreken. En ik krijg dat niet. Ik had e-mail naar Shein gestuurd, maar ze namen geen contact met me op. Telefonisch kan ik Shein België niet bereiken. En mijn pakket is nog thuis en ik krijg mijn geld niet terug.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn tweede retourlabel gratis krijg, want daar heb ik recht op. Ik ben ook niet te laat. De eerste retourlabel is al gescand, maar ik kreeg mijn pakket weer thuis waardoor ik een tweede retourlabel nodig heb. En mijn pakket moet eerst naar België en daarna na China.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Shein.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Shein.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dilara117