Klacht: geen tv en Internet

op 30 augustus 2016 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Woensdag 24 augustus nieuwe modem/routes geplaatst door buurt monteur Maandag 29 augustus alles weg.Klacht gemeld bij ziggo. Zat brutale man op helpdesk die totaal niets van ziggo weet en zelfs geen enkel gevoel bij zijn werk heeft en gaf zelfs brutale antwoorden en zeikte zijn eigen buurt monteur af en zei dat er nu een echte komt .Ik heb gezegd dat ik mn contract opzeg per 4 oktober Antwoord : niet mijn probleem maar ziggo zn probleem

Gewenste Oplossing:

Probleem van signaal snel oplossen en op de lange baan schuiven en zich verschuilen achter de monteurs onderling Neem aan dat ze allemaal goed zijn zelfs de buurt monteur

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door r.ten.caat@hotmail.com