Klacht: geen toegang meer tot mijn eigen pagina nu moet ik een id bewijs uploaden

op 27 mei 2016 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben al 3 dagen afgemeld van facebook maar heb dit niet gedaan nu moet ik een copie van een id bewijs uploaden om weer op mijn pagina te komen hoe kan dit ik vind het echt belachelijk ik zit al jaren op facebook en heb me niet misdragen of zo mijn oude pagina en mijn nieuwe zijn beide geblokkeerd.

Gewenste Oplossing:

als ik mijn oude pagina terug heb en een excuus van facebook krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door patrickvanpruissen