Klacht: Geen partytentdoek meer te leveren na 6 jaar

op 06 mei 2016 over Van Cranenbroek in de categorie Tuin

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 6 jaar geleden een dure partytent gekocht bij Cranenbroek en onlangs wilde ik een nieuw dak kopen, oude versleten, en ik kreeg te horen dat deze nit meer te leveren was en ik dan maar de partytent weg moest doen en een nieuwe kopen terwijl deze in 100% staat verkeerd. Alsof het niets kost..

Gewenste Oplossing:

Doek kopen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Van Cranenbroek

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Van Cranenbroek nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sunnysun