Klacht: geen overboeking mogelijk

op 22 juni 2016 over www.eurotops.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hebben een acceptgiro gekregen en aan de bank gegeven en weer terug gekregen met de mededeling dat de begunstigde geen geldig nummer is!Hebben tot 3 keer toe gebeld en de bank gebel=d, ze zeiden dat ik een Europees Overboeking formulier moest halen bij bank,maar dat bestaat niet meer.Ze zeggen dat je niet kunt internet bankieren want dat moet met dat overschrijving formulier!!!! Wat kan ik doen om te betalen?

Gewenste Oplossing:

Ze mij een oplossing aanbieden om te betalen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar www.eurotops.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door a van berkel