Klacht: Geen netwerk

op 13 juni 2016 over Hollandsnieuwe in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 26-7 mijn Sony Xperia Z bij Belcompany-Gouda ter reparatie aangeboden en tegelijkertijd een reeds gedane verlenging zonder toestel omgezet in een verlening met een nieuw toestel (Huawei) omdat reparatie te lang ging duren. Tijdens het wijzigen van de verlenging zijn er bij Hollandsnieuwe (NIET bij Belcompany) zoveel blunders gemaakt dat de verlening wel is bevestigd maar ik vanaf dat moment NIET meer kan bellen (geen netwerk). Dit duurt nu al 5 dagen en de enige reactie die ik (en ook de medewerkster van Belcompany) krijg is: wij zijn er mee bezig. Hoe lang gaat dit nog duren?

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik weer kan bellen. smsen, whatsappen, bankieren enz.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hollandsnieuwe over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door zaaldesign