Klacht: geen levering

op 26 juli 2017 over OVstore.nl in de categorie Producten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 5 juni jl. heb ik 2 Powerbanks besteld en betaald. Levering zou plaats vinden op 18-6 na 18.00u door Postnl. Niets ontvangen en het bedrijf is ook onbereikbaar. Later vernam ik dat er een stagnatie was door personeelstekort en dat de levering later alsnog zou plaatsvinden. Maar tot op heden nog steeds niets ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Alsnog leveren, anders het geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over OVstore.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over OVstore.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kees Droger