Klacht: Geen levering

op 07 april 2016 over Janox.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een week geleden een telefoonhoesje besteld, deze zou volgens de omschrijving afgelopen zaterdag geleverd worden. Helaas tot op heden niets ontvangen. Ook op mijn mail hierover nog geen antwoord mogen ontvangen.. Toen maar eens gaan googelen, het wemelt van de klachten over Janox! Ongelofelijk eigenlijk dat zo’n website nog in de lucht is.

Gewenste Oplossing:

Levering van mijn telefoonhoesje of mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Janox.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Janox.nl nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Janox.nl in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Jennyk