Klacht: geen internetbank geen mobiel bank

op 21 maart 2017 over ABN AMRO in de categorie Banken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Meer dan 10 dagen kan ik niet internet bankieren en mobiel bankieren. Ik moest meer dan 4 keer de abn amro app verwijderen, en daarna weer installeren. Ik was vorige week zaterdag bij een kantoor van de ABN Amro, in Arnhem. MAAR ZE KUNNEN OOK NIETS TE DOEN. Wat is dit?!? Is dit een grap bank?

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn internetbank en mijn mobiel bank gebruiken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar ABN AMRO over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door ABN AMRO in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat ABN AMRO een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

ABN AMRO

Heeft op 21 maart 2017 om 12:57 geantwoord

Geboden Oplossing:

Hi Stein,

Bedankt voor het telefoongesprek van net. Fijn dat ik je direct te pakken kreeg.
Goed om te horen dat mijn collega al voor je mee bezig is met de moeilijkheden via Internet & Mobiel Bankieren. Je kan dan straks via Facebook ook een reactie van hem verwachten op jouw klacht.

Om het overzicht te bewaren is het handiger ons via één kanaal te benaderen.
Als je toch nog vragen of opmerkingen hebt, horen we dit uiteraard graag! Stuur ons dan een berichtje via Facebook. Dan helpen we je graag verder.

Fijne dag!

Met vriendelijke groet,
Lisette
ABN AMRO Webcare

Bericht van ABN AMRO

1 jaar geleden - Goedemorgen Stein, Ik snap echt dat je baalt dat je niet kunt Internet Bankieren en nu op je pasje moet wachten! Ik zou hier ook niet blij van worden. Als ik je verder had kunnen helpen had ik dat meteen gedaan. Maar op dit moment is het afwachten op de nieuwe pas. Dit proces kan ik helaas niet versnellen. Allerlei afdelingen binnen de bank hebben zich hierover gebogen. Het spijt me oprecht dat dit zo moeizaam verloopt. Ik ga er vanuit dat je volgende week weer kunt Internet Bankieren. Als dit anders loopt stuur ons dan weer een bericht via Facebook. Zoals telefonisch besproken is mijn collega via dat kanaal voor je bezig geweest en wij zullen je ook zeker weer helpen als dit nodig is na ontvangst van de pas! Met vriendelijke groet, Layla ABN AMRO Webcare

Heeft op 20 januari 2018 om 10:20 geantwoord

Jullie hebben mijn contract opgezegt, omdat ik bitcoin heb verkocht! K**otzak bedrijf!!!! Ze hebben geen oplossing gegeven!

Alle klachten die gemeld zijn door Daniel Fontein