Klacht: Geen internet verbinding

op 22 juli 2012 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een internetbundel. Maar buiten mijn wifi om is mijn internet dusdanig sloom dat ik bijvoorbeeld niet eens kan facebooken. Laat staan filmpjes kijken op youtube of wat dan ook. Dit kan allemaal alleen over de wifi wat dus buiten mijn internet data valt. Ik ben hier zeer ontevreden over want behalve voor wats app gebruik ik geen internet meer buiten mijn wifi om, puur omdat hij het niet goed doet.

Gewenste Oplossing:

Als oplossing wil ik gewoon zien dat mijn internet het prima doet wanneer mijn wifi uit staat. Wat gewoon het ding is waar ik voor betaal.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Vodafone in behandeling genomen

Bericht van Vodafone

6 jaren geleden - Beste wallycard, Ik vind het vervelend dat je problemen hebt met het gebruik van internet op je mobiele telefoon. Naar aanleiding van je klacht heb ik je een e-mail gestuurd met meer informatie. Met vriendelijke groet, Jeannette Vodafone - Medewerker Klachtafhandeling

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Vodafone een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Vodafone

Heeft op 24 augustus 2012 om 12:42 geantwoord

Geboden Oplossing:

e-mail gestuurd naar de klant met meer informatie over klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door wallycard