Klacht: Geen internet telefonisch onbereikbaar

Osat27 op 29 juni 2020 over Youfone in de categorie Alles-in-1, Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds vanmorgen heb ik thuis geen internet. Dit houdt in dat ik in deze tijd niet kan thuiswerken. De hele dag probeer ik ze telefonisch te bereiken. Helaas. Ik heb meer dan 45mn in de wacht gestaan. Meerdere keren op verschillende tijden gebeld. Nog niks. Via Facebook gevraagd om hulp, kreeg te horen dat ze via FB niks kunnen en dat ik maar moet bellen of mailen. Vind echt waardeloos.

Gewenste Oplossing:

Als internet het weer doet en compensatie hier tegenover staat.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Youfone over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Youfone in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Youfone een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Youfone

Heeft op 30 juni 2020 om 09:54 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Osat27

Heeft op 09 juli 2020 om 21:37 geantwoord

Nee.

Alle klachten die gemeld zijn door Osat27