Klacht: geen hulp bij email en erg vuil appartement

op 23 augustus 2016 over booking.com in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als we gisteren na verwittiging toe kwamen kom booking. Com ons niet verder helpen Ze stelde voor om een ander hotel te boeken omdat niemand ons de sleutel kon over handigen. Wij zijn in se Empire gazn overnachten wat een bijkomende kost was .
Vandaag konden via andere hulp ons appartement binnen.
Zo vuil dat ik nog niets op de grond kon plaatsen. Novasol heeft 2 poetsers naar het appartement gestuurd die de matten hebben moeten buiten sleuren die nu aan mijn deur liggen. Ik heb tientallen foto’s van het vuil getrokken en heb deze naar het ministerie van toerisme gestuurd.

Gewenste Oplossing:

Dat wij zo snel mogelijk een proper appartement kunnen hebben, de hondenharen liggen in de bedden, kasten zijn met dekens gevuld ruiken naar zweet echt vreselijk.
Zeker mijn bijkomende kosten en mijn geld terug of ander appzrtement zo snel mogelijk!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over booking.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over booking.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door rusty1975