Klacht: geen goede lampjes

op 05 september 2018 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via Groupon 2 lichtsnoeren gekocht voor buiten. Na 1 regenbui zaten ze vol met water. Erg slecht voor buitenlampjes. 1 snoer had ik kado gedaan. Erg triest toen ik daar ook constateerd dat ze niet tegen regen kunnen.

Heb op de mail die ik van Groupon kreeg over productervaring ingevuld dat ik mijn geld (Ruim 20 euro) terug wil maar nooit een reactie gekregen. Slecht! Zo verlies je je vertrouwen in Groupon. Ook bij restaurants waar je niet krijgt wat ze beloven en een klacht bij Groupon achterlaten heeft geen zin.

Nee, geen Groupons meer.

Gewenste Oplossing:

Als ze contact opnemen wat ze eraan kunnen doen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nicky Popken