Klacht: Geen geld terug bij geannuleerde voorstelling

op 20 mei 2020 over TopTicketshop in de categorie Ticketbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb twee kaartjes voor de voorstelling van Daniel Arends gekocht bij top ticketshop.nl. Ik heb hier de hoofdprijs voor moeten betalen. Deze voorstelling zou plaatsvinden op 22 april 2020 in de Stadsschouwburg te Utrecht. Door de corona crisis Is deze voorstelling geannuleerd. Ik heb talloze keren gebeld en gemaild maar mijn weigert om geld terug te betalen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn eigen geld, waar ik hard voor moeten werken, weer terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over TopTicketshop

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over TopTicketshop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Thuiswerken