Klacht: Geen geld terug

op 01 juli 2019 over Hunkemoller in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

BH gekocht, gevraagd of ik hem kon terugbrengen en dat kon. Uur later teruggebracht want iets beters elders gevonden, en in plaats van geld terug kreeg ik een tegoedbon. Dat vind ik onacceptabel want daarmee heb ik de aankoop niet ongedaan gemaakt terwijl ik dat wel verwachtte met mijn vraag of het kon retourneren. Ik wil graag alsnog mijn held terug.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als mijn tegoedbon wordt omgezet in het geldbedrag ter waarde van de aankoop.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Hunkemoller in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Hunkemoller een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Hunkemoller

Heeft op 02 juli 2019 om 10:58 geantwoord

Geboden Oplossing:

Hi Suzanne, wij helpen je graag verder! Zou je een mail willen sturen naar [email protected] ? Zou je alsjeblieft dan hierin vermelden dat je een klacht hebt geplaatst op deze website en bent doorwervezen naar dat mail adres. Dan werken we graag aan een passende oplossing voor je. Liefs, Carlie

Alle klachten die gemeld zijn door SgSchouten