Klacht: Geen geld retour ontvangen

op 17 juni 2016 over Vogele in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

17-04-2016 een bestelling gedaan en binnen 2 weken retour gestuurd. 4-5-2016 een retour bevestiging ontvangen, maar tot op heden nog geen geld retour ontvangen. Meerdere mails gestuurd, op 1 mail reactie ontvangen dat mijn bankrekening niet bekend was.. Daar op gereageerd maar inmiddels zijn we alweer 2 weken verder en heb ik nog niets ontvangen.

Ik schrik ook trouwens van de klachten hier op deze site, ik ben duidelijk niet de enige.

Gewenste Oplossing:

Geld retour

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vogele

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vogele nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door BiancaC