Klacht: 50 procent korting op alles

op 12 augustus 2017 over Vogele in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er hangen grote posters op ramen dat alles zonder sticker voor de helft weg gaat. 3 leuke broeken zonder sticker uitgezocht, kom bij de kassa en medewerkster zegt sorry maar dit is nieuwe collectie en geldt hier niet voor. Ik zeg nog er hangen posters op de ramen die wat anders zeggen, maar wordt niet gehoord

Gewenste Oplossing:

Ik wil gewoon die broeken met 50 procent korting zoals beloofd wordt op de posters

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vogele

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vogele nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door B.baas