Klacht: Geen geld ontvangen

op 02 mei 2017 over Zonzoo.nl in de categorie Telecomwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 6 maart 6 oude toestellen opgestuurd die in een la lagen te verstoffen. Ondanks dat de meeste stuk waren nog een waarde van 55 euro. Toch leuk meegenomen dacht ik. Pas begin april een bevestiging dat de telefoons zijn ontvangen en dat binnen 2 dagen de betaling zou plaatsvinden. Tot op heden niets ontvangen en ook geen enkele reactie op verschillende e-mails. Erg waardeloze actie van dit bedrijf!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik de betaling heb ontvangen van mijn telefoons en desnoods alle toestellen terug zodat ik ze elders kan verkopen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zonzoo.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zonzoo.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bvandoorn