Klacht: geen garantie op 2 dagen geleden gekochte tablet

op 25 juli 2016 over Asus in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eergisteren heb ik op vakantie in Frankrijk een tablet gekocht van Asus met EU pick up garantie erop. direct al problemen ermee, en daarom Asus gecontacteerd vandaag toen ik thuis was. Asus wil geen garantie geven omdat het apparaat al 2 jaar oud zou zijn. Hoe moet ik zoiets in een winkel kunnen constateren? En ik het er toch niks mee te maken hoe lang een apparaat al in de winkel ligt? Volgens Asus moet ik het apparaat naar Frankrijk terugbrengen of sturen naar de winkel.

Gewenste Oplossing:

Wanneer het product gewoon netjes wordt opgehaald en gerepareerd zoals dat de bedoeling is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Asus

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Asus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door robuisman