Klacht: Geen factuur van installateur

Tony Atsma op 19 oktober 2020 over Guidion in de categorie Computerwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

8 oktober j.l. heb ik voor meerwerk aansluiting glasvezel 90 euro betaald aan monteur. Hier zou ik factuur van ontvangen want deze kosten kan ik zakelijk in rekening brengen. Deze factuur heb ik echter niet ontvangen. Ondanks meerdere mailtjes hierover aan guidion heb ik tot op heden nog geen reactie.

Gewenste Oplossing:

Factuur of contactadres monteur.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Guidion

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Guidion nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tony Atsma