Klacht: Geen echte klacht maar meer een probleem; kan niet meer bij oude email van registratie Kruidvat kaart

op 06 september 2018 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedendag Kruitvat medewerkers, ik heb een probleem, de laatste weken krijg ik kassabonnen in de winkel als dat ik een prijs gewonnen kan gewonnen hebben? ik wil het control;eren en ga dan naar de Kruidvat website daar moet ik het kaartnummer en de e-mail invullen maar het is al lang geleden dat ik een account heb aangemaakt bovendien zijn er allerhande instellingen verloren gegaan doordat mijn man 3 herseninfarcten kan ik niet meer bij de kan niet meer bij oude email van registratie Kruidvat klantenkaart?
Mieke de Mie,M.J.W.deMie-Dingen oud adres FridaKatz-erf 178 3315VM Dordrecht, ik heb zelf geen e-mail omdat ik slecht ziet en slecht hoort

Gewenste Oplossing:

om toch te kunnen kijken of ik prijzen heb gewonnen wil ik met mijn Kruidvat klantenkaart een nieuw account aanmaken op ons huidige email adres:

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mieke de Mie