Klacht: Geen contact, wijzigen vlucht noodzakelijk

op 11 mei 2020 over Budgetair in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn vlucht naar Jakarta is door Emirates verplaatst. Dit kan niet omdat ik dan niet meer op tijd ben voor de bruiloft van mijn vriend. Aangezien ik best mate ben moet ik er van tevoren zijn. Het is in dit geval dus behoorlijk lastig dat budget air niet reageert op mijn vraag over het verplaatsen van mijn vlucht.

Als ik normaal zou wijzigen dan moet ik bijbetalen. Maar nu moet ik wijzigen omdat zij dat voor mij gedaan hebben.

Update 02-06
Inmiddels weer een email gestuurd. Aangezien het in Indonesië helemaal niet lekker gaat lijkt de reis in de eerste week van Augustus zeer onverstandig. Er wordt nu gekeken of de bruiloft kan worden verplaatst.

Emirates hanteert een flexibel en kosteloos wijzigingsbeleid. Dat zou betekenen dat wij enkel de kosten voor Budgetair moeten betalen. Dat is nu ook gevraagd.

Update 05-06
Inmiddels is mijn reis van Düsseldorf naar Dubai gecanceld. Daar zou ik overstappen naar Jakarta. Ik mag er hopelijk vanuit gaan dat de rest dan ook gecanceld wordt.

Gewenste Oplossing:

Ik wil een toezegging hebben dat ik kosteloos mijn vlucht datum kan wijzigen.

Ik had nooit geboekt als het op de datum zou zijn waar het nu in gewijzigd is.

Update 05-06
Nu wil ik dus mijn geld terug

Alle klachten die gemeld zijn door Wilco Nieuwenhuizen