Klacht: Geen contact met vueling

op 29 mei 2020 over Vueling in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had vluchten geboekt op 27 april 2020 heen en 5 mei 2020 terug van Barcelona naar Amsterdam. Geld voor de terugvlucht is middels een tegoed Weer te gebruiken. Geld van de heenvlucht is nergens meer te vinden. Mijn klacht is dat je geen contact kan krijgen met Vueling. Standaard via de website lukt niet want mijn vraag staat daar niet bij. Dit kan toch niet!!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik in contact kan komen met een medewerker van Vueling.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vueling

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vueling nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door SimoneJ