Klacht: Geen contact kunnen krijgen

Raalte 11 op 23 februari 2021 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 21 januari een beatelling gedaan een rekje voor kleding we zijn onderhand al een maand verder noeg niets gekregen en bellen je kan wachten tot je een ons weegd en een mailadres kan ik ook niet vinden heb spijt dat ik hem daar besteld heb 16 februari zou het er zijn heb via een computer gecominiceerd maar dat is 10x niets

Gewenste Oplossing:

Ben tevreden als ze een mailadres hrbben en ook terug mailen met antwoord of dat ze de telefoon oppakken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IKEA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IKEA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Raalte 11