Klacht: Geen contact

op 29 mei 2020 over Budgetair in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik probeer al enige tijd contact te krijgen met budget air over vliegtickets die ik heb geboekt voor thailand op 6 juli heen naar Bangkok en terug naar Amsterdam op 27 juli met Qatar airways. Op de site van Qatar vind ik een aantal mogelijkheden om of om een voucher aan te vragen of een andere mogelijkheid. Ik krijg maar geen contact met BA. Ik wil graag weten wat mijn mogelijkheden zijn. Ik heb namelijk nog 2 binnenlandse vluchten geboekt via Vliegwinkel (is volgens mij hetzelfde als BA) en een nachttrein. Ik wil weten wat mijn mogelijkheden zijn

Gewenste Oplossing:

In ben tevreden als ik zsm weet wat mijn mogelijkheden zijn.

Alle klachten die gemeld zijn door Mdj1973