Klacht: geen contact

op 20 mei 2020 over eDreams in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Naar aanleiding van de COVID-19 situatie is mijn vlucht geannuleerd. Daarop kreeg ik een email met het bericht dat ik recht heb op een voucher. Om deze voucher te kunnen krijgen, moet je klikken op een knop ‘IK GA AKKOORD’. Deze knop werkt niet. Vervolgens is er geen contact mogelijk. Emailadressen geven een delivery failure aan, de helpdesk-chatfunctie verschaft een telefoonnummer waarbij je niemand aan de lijn krijgt maar telkens rondjes draait in hetzelfde geautomatiseerde menu.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik met iemand contact krijg om te organiseren dat ik reisvoucher krijg voor mijn geannuleerde vlucht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over eDreams

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over eDreams nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door JEDV