Klacht: geen bezorging

op 09 juli 2019 over Gelderlander in de categorie Kranten - Regionaal

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb al een paar jaar de krant van u, maar ik heb heel veel problemen dat ik vaak de krant niet bezorgd krygt. ik heb hier regelmatig dit aangehaald by de klantenservice, maar het blyft toch nog steeds voorkomen.en nu zitten we in de maand juli en is het al weer 2keer voorgekomen. ik baal hier ontzettend van en als dit zo doorgaat dan stop ik ermee.ik hoop dat u dit probleem kunt verhelpen. dank uen laat me wat van u horen.

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden wanneer ik al 2maanden achterelkaar de krant op tyd kryg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gelderlander

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gelderlander nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door lheiming