Klacht: Geen bevestiging ticket

op 16 juli 2019 over eDreams in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mijn gegevens ingevuld vervolgens door gegaan naar de stap om te betalen en betaald daarna heb ik geen bevestiging of reservering nummer ontvangen maar er is wel geld afgeschreven van mijn bank. Ik vind dit echt niet kunnen en stress me er heel erg door want kan ook geen contact opnemen met de klantenservice dit is afschuwelijk. Ik hoop dat het word opgelost.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn bevestiging ontvangen en weten dat me vlucht is geboekt of zo snel mogelijk mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over eDreams

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over eDreams nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Meryem kaya