Klacht: Geen bereik geen internet al 2 weken

op 29 juni 2017 over Hollandsnieuwe in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben al 3 jaar klant bij hollandse nieuwe tot laatste 2 weken heb ik geen probleem gehad . Geen internet geen bereik. Ik heb al meer dan 10 keer klanten service aan de lijn gehad. Ze zeggen dat ik de enige ben met dit probleem. Ze kunnen my niets betekenen. ik krijg niet tel nummer van techische dienst ze zeggen dat ze niet eens hebben. Belachelijk..Technische dienst belt me ook niet terug. dhr Robert van tecnisch dient stuur standart mailje dat het netwerk goed is. Hij wil niet bellen en gebeld worden om het probleem te bespreken. Ik gebruik dit abonement voor mijn zakelijke klanten in 2 weken tijd ben ik niet bereikbaar voor mijn klanten ik weet nog niet hoe lang dit probleem nog gaat duren. Ik vind jammer Dat geen deskundig mensen aan het werk zijn bij hollandse nieuw. Ik ga mijn abonement opzeggen en nooit meer bij jullie.

Gewenste Oplossing:

Deskundige mensen bij klanten service.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hollandsnieuwe over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Autoservice De Regenboog